FAQ 2018-03-30T09:40:07+00:00

Preguntes Freqüents

Algunes preguntes freqüents que tenen els nostres pacients

Probablement tingui inflamació gingival, el seu Dr/Dra li explicarà si nomes es necessari una higiene bucal professional o té afectació a l’os i són necessaris altres tractaments.

No és perjudicial, l’únic inconvenient és que durant el procés de blanquejament pot tenir sensibilitat dental que se soluciona amb una pasta de dents específica.

Sí, a la clínica dental se li faran varies sessions amb un vernís que actua fent una capa protectora que sella els túbuls dentinaris oberts, causants d’aquesta sensibilitat. En casos extrems també podem tractar-ho amb làser.

És molt important no presentar absències dentals ja que amb els temps les peces dentals contigües es van desplaçant fins al punt que poden provocar interferències i per conseqüent perdre una bona funció bucal. A més a més, com més temps passi des de que no presenta la peça, més reabsorció òssia es produeix i per tant, dificulta més una futura col·locació de l’implant.

Sí, la supervivència dels implants és d’un 99% en una persona sana i no fumadora. En cas de presentar alguna malaltia com diabetis o ser fumador la supervivència es redueix. De totes maneres el percentatge de fracàs és molt baix i en cas de pèrdua de l’implant es torna a col·locar sense cost.

El primer que s’ha de fer és una fèrula de descàrrega per evitar que el desgast dental evolucioni i corregir la posició mandibular per evitar les molèsties.

Sí, degut al canvi hormonal que es pateix en aquesta etapa es recomana fer 3 sessions de fluor (una per trimestre) per reforçar l’esmalt dental i d’aquesta manera evitar les càries i almenys una higiene a meitat de l’embaràs. En cas de que s’hagi de fer algun tractament, el millor moment per fer-ho és al segon trimestre.